НАЈНИСКА ЦЕНА ЗА ОРИГИНАЛЕН КВАЛИТЕТ
 
 • 35 - годишно искуство и подобрување на процесот на ремонтот
 • Најсовремена опрема - совршена дијагностика и контролa
 • Моментална достапност на сите оригинални делови

ЕФИКАСНОСТ + ИСКУСТВО + КВАЛИТЕТ = НАЈНИСКИ ТРОШОЦИ ВО ЧЕКОР СО ТУРБО ТЕХНОЛОГИЈАТА

Растеме со децении заедно со иновациите на турбо индустријата. Вршиме ремонт на сите видови турбо компресори, за сите патнички и товарни возила, градежни и земјоделски машини, бродски мотори, локомотиви од сите производители и од секоја година на производство.

СОВРЕМЕНА OПРЕМА + OРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ = OВЛАСТЕН СЕРВИС

 

Tурбо Сервисот е овластен сервисер и дистрибутер на најголемите светски производители на турбо - компресори.

 

 

КВАЛИТЕТ БЕЗ КОМПРОМИС - СТАНДАРД НА ТУРБО СЕРВИСОТ УЖИЦЕ

 

Вршиме ремонт согласно најстрогите барања на стандардот за автомобилска индустрија IATF 16949 и барањата на купувачите на OE.

 

 


Ние, под квалитет подразбираме вградување само на оригинални делови, тестирање, балансирање и калибрација на најсовремените машини коишто ги користат производителите на турбо компресори.

Нашата услуга вклучува прецизна дијагностика на дефектот на вашиот турбо компресор со детални инструкции за отстранување на причините на дефектот.

 

 

БЕЗБЕДНОСТ БЕЗ КОМПРОМИС

 

 • Доброто не е доволно добро на 250.000 вртежи во минута и согорување на 1.000 °C
   
 • 60 вработени, искусни експерт во секоја фаза од процесот
   
 • Безбедноста е во квалитетот, оригиналните делови и стандардизираните процеси

ТУРБО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИОТ ТУРБО ПРОБЛЕМ

 

 • 3000 ремонтирани турбини подготвени за итна испорака
   
 • Експресно доставување до секој град во Србија и регионот
   
 • Помош на патот во соработка со најдобрите сервиси

 

Во понудата имаме и агрегатна замена, по принципот старо за ново и старо за ремонтирано.
ТУРБО СЕРВИС УЖИЦЕ / ЦЕНТРАЛА

Адреса:
Милоша Обреновиќа бб, 31000 Ужице, Србија
Tелефон:  +381 31 562 333
Факс:  +381   31 562 233
E-маил: office@turboservis.rs

 

 

 

ПРЕДСТАВНИШТВА
Београд  |   Бања Лука   |   Подгорица

Погледнете ги сите адреси и контакт информациите на страницата:
KOНТАКТ и ЛОКАЦИИ

Kонтакт форма
 

* задолжителни полиња

 • * obavezna polja

Tурбо Сервис е овластен сервисер и дистрибутер на најголемите светски производители на турбо компресори.