Сервис на водната пумпа

 

Повеќегодишното искуство во областа на ремонтот и обученоста на кадарот, како и големата лагер листа на резервни делови ни овозможува ремонтот на водната пумпа да го направиме во рок од 2-3 часа со 12-месечна гаранција за ремонт.